اعلام آمادگی سازمان ملل متحد برای تقویت تاب آوری شهری در ایران

اعلام آمادگی سازمان ملل متحد برای تقویت تاب آوری شهری در ایران

به گزارش سیمان، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران اظهار داشت: آماده همکاری با شرکا برای پیشبرد تلاش ها درحمایت از همتایان ملی در تقویت تاب آوری شهری وکاهش خطر تأسیسات حیاتی شهری در مقابل سوانح طبیعی هستیم.



به گزارش سیمان به نقل از مهر، استفان پریزنر، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: شهرها نمایانگر آینده زندگی جهانی هستند. جمعیت جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی به ۸ میلیارد نفر رسید و بیش از نیمی از آن در مناطق شهری زندگی می کنند. انتظار می رود این رقم افزایش یابد، بطوریکه تا سال ۲۰۵۰ میلادی ۷۰ درصد مردم در شهرها زندگی کنند و هم اکنون این رقم در ایران از ۷۵ درصد فراتر رفته است.
وی با اشاره به این که توسعه پایدار بدون دگرگونی قابل توجه در نحوه ساخت و مدیریت فضاهای شهری امکان پذیر نیست، توضیح داد: با توسعه شهرهای ما و پیشرفت سریع شهرنشینی، صیانت از جوامع خود در مقابل شوک ها و سوانح طبیعی بسیار اهمیت دارد. این امر خصوصاً در کشوری با احتمال بالای سوانح طبیعی، مانند کشور زیبای ایران، ضرورت دارد.
به گفته وی، یک شهر پایدار فقط یک متولی مسئول منابع طبیعی نیست، بلکه برای چالش های یک اقلیم درحال تغییر آماده است. رویدادهای آب و هوایی شدید درحال تبدیل شدن به یک واقعیت فزاینده هستند و همراه با خطرات طبیعی مانند زلزله، خطرات زیادی را برای مردم و جوامع - خصوصاً لطمه پذیرترین افراد به همراه دارند.
هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد اظهار داشت: آینده پایدار در صورتی امکان پذیر است که شهرها و سکونتگاه های انسانی خودرا فراگیر، ایمن، پایدار و - مهم تر از همه - مقاوم نماییم.
پریزنر توضیح داد: دستیابی به نتایج ماندگار بعد از تکمیل تمام کارهای پروژه بسیار اهمیت دارد. پروژه بهتاب ۲ با موفقیت ظرفیت سازی نهادی و توسعه ضوابط طراحی و اجرای بیمارستان های تاب آور را با همکاری شرکای ما به اجرا رسانده است. این نتایج از طرف سازمان برنامه و بودجه به رسمیت شناخته شده و در ردیف نشریات این سازمان قرار گرفته و تضمین می نماید که طراحان به این استانداردها پایبند هستند و در نتیجه، ماندگاری نتایج پروژه را تضمین می کنند. علاوه بر این، (EOGPBI) به عنوان شریک اصلی، روش ها و رویکرد های فنی اجرائی در بیمارستان ساری را به سایر پروژه های بیمارستانی گسترش داده است. این توسعه بوسیله دستورالعمل های فنی صادر شده برای شرکت های مشاوره و پیمانکاران انجام شده و پیروی از شیوه های به وجود آمده در این پروژه را الزامی کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: سازمان ملل متحد در ایران در صورت درخواست، آماده پشتیبانی از کمک های بشردوستانه در پاسخ به سوانح طبیعی بوده است.
وی اشاره کرد: ما آماده همکاری با همه شرکا برای پیشبرد تلاش ها در تمام این جبهه های مهم همچون پشتیبانی از همتایان ملی در تقویت تاب آوری شهری و کاهش خطر تأسیسات حیاتی شهری در مقابل سوانح طبیعی هستیم.


منبع:

1403/02/29
10:04:59
0.0 / پنج
404
تگهای خبر: استاندارد , ایران
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سیمان سیمان