اجرای ۴۱۰ هزار طرح مشاغل خرد خانگی طی ۶ سال

اجرای ۴۱۰ هزار طرح مشاغل خرد خانگی طی ۶ سال

به گزارش سیمان، معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت اظهار داشت: از سال ۱۳۹۷ تاکنون، ۴۱۰ هزار طرح مشاغل خرد و خانگی اجرایی شده که اجرای این طرح ها بخشی از فعالیتهای معاونت توسعه اشتغال بنیاد برکت به حساب می آید.



به گزارش سیمان به نقل از مهر مرتضی نیازی معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت از اجرای ۴۱۰ هزار طرح مشاغل خرد خانگی و اجرای سالیانه ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در کشور اطلاع داد و اظهار داشت: ایجاد چنین طرح های اشتغالزایی تنها بخشی از فعالیتهای معاونت توسعه اشتغال بنیاد برکت طی سال های اخیر بوده است.
وی با اشاره به اینکه توانمندسازی و به کارگیری توانمندی های از مهم ترین اهداف این معاونت در جهت از بین بردن محرومیت در مناطق کم برخوردار کشور است، اظهار داشت: این هدف در مناطق مرزی با اجرای زنجیره های مختلف همچون زنجیره های سبز و آبی محقق شد و امروز شاهد تغییر چهره روستاها در این مناطق و مهاجرت معکوس در آنها هستیم. ۱۵ درصد از یک میلیون اشتغالی که هدف دولت سیزدهم بود را بنیاد برکت بوجود آورده و آن چیزی که در معاونت اشتغال اتفاق می افتد درجهت همان سیاست مقام معظم رهبری است که اقتصاد را اولویت می دانند.
معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت با اشاره به اینکه محرومیت به چند دلیل رخ می دهد اظهار داشت: همچون اینکه قابلیتی در شخص ایجاد نمی شود و فرد آموزش تخصصی نمی بیند. یا سیستم آموزشی او را برای وارد شدن به بازار به خوبی تربیت نمی کند، بخش دیگر هم اینست که بالقوه هایی که ایجاد می شود تبدیل به بالفعل نمی شوند.
وی با اشاره به اینکه هدف بنیاد برکت آن است که محرومیت را از بین برده و مهم ترین کاری که میتوان در این عرصه انجام داد بحث توانمندسازی و به کارگیری توانمندی های ایجادشده است اظهار داشت: یکی از نگاههای مهم با عنایت به لزوم هایی که در کشور احساس می شود بحث اقتصاد، تولید و به تبع آن بحث اشتغال است.
نیازی اظهار داشت: مقام معظم رهبری طی سالهای متمادی شعار سال را به این مورد اختصاص و همیشه تاکید کرده اند که برای ما مسائل فرهنگی و اجتماعی و دینی مهم می باشد در نتیجه به سبب اهمیت مبحث و به سبب اینکه بحث های اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی شکل گرفتند از درجه اهمیت بیشتری برخوردار می باشد و بنابراین شعار محوری سال را حرکت بسمت بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم قرار داده اند.
وی با اشاره به اینکه بنیاد برکت همین هدف را سرلوحه قرار داده و در مناطق محروم رویکردهایی در این حوزه اتخاذ شده است اضافه کرد: راه اندازی حرفه یا کمک کردن به اینکه کسب و کار بهبود پیدا کند. امکان دارد کسانی بخواهند کاری را شروع و یا کاری را بهبود ببخشند، تسهیل کنند یا اینکه بهره ورتر کار کنند. ما باید کمک نماییم که آنها با بهره وری بیشتری از امکانات موجود کار کنند.
این مقام مسئول اضافه کرد: به صورت مثال در حوزه کشاورزی و آبخیزداری تقریبا بیشتر از ۸۰ درصد منابع آبی ما در حوزه کشاورزی مصرف می شود و عمده هدر رفت منابع آبی ما هم در همین حوزه کشاورزی است. خدمتی که ما به کشاورز می دهیم نحوه بهره وری مناسب از آب است. به صورتی که اگر تا پیش از این با این مقدار آب یک هکتار را آبیاری می کرد هم اکنون می تواند دو هکتار را آبیاری کند. اگر این موضوع صرفه جویی در آب کشاورزی حل شود برای آن راننده ای که محصولات کشاورزی را بار می زند، برای سیلویی که گندم انبار می کند و شیرینی پزی که آرد گندم را تبدیل به شیرینی می کند کار ایجاد می شود.
معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت ضمن اشاره به این که باید این پتانسیل ها در جنگ اقتصادی به کار گرفته شود و باید کاری نماییم که افراد محروم نه تنها سربار جامعه نباشند بلکه باری از دوش جامعه بردارند اظهار داشت: بنابراین بحث کمک و پشتیبانی از دولت را پیشران قرار دادیم و به مساله تولید و اشتغال پرداختیم. در این حوزه به آماری در این حوزه اشاره می کنم.


منبع:

1403/08/07
10:44:51
0.0 / پنج
198
تگهای خبر: آموزش , بازار , تخصص , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سیمان سیمان