معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام كرد:
بومی سازی ساخت تجهیزات پایش و پیش بینی هوا
به گزارش سیمان معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در بحث بومی سازی و توسعه تجهیزات و زیرساخت های سازمان هواشناسی با چندین شركت دانش بنیان تفاهمنامه و قرارداد امضا شده است.
به گزارش سیمان به نقل از مهر، سحر تاجبخش، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی كشور اظهار داشت: در سال ۹۸ و در حوزه پیش بینی یك دستاورد بزرگ در این سازمان انجام گرفت كه به نحوه صدور اطلاعیه و اخطارها بر می گردد.
وی افزود: این كار تغییر در نگارش و دقت این اخطارها و اطلاعیه ها برای كاربران به خصوص كاربران تخصصی سازمان هواشناسی است كه همچون آنها مدیریت منابع آب كشور است كه توانستیم با این اتفاق نیازها را برطرف كرده و حركت در این راه همچنان ادامه دارد. دراین زمینه یكسری درخواست وجود دارد كه زمان بر بوده اما كوشیدیم پیش بینی های اقلیمی را بهبود دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در زمینه طرح های توسعه ای انجام گرفته در سازمان هواشناسی كشور در سال ۹۸ اشاره كرد: برای توسعه تجهیزات سازمان هواشناسی باتوجه به كمبود اعتبارات و تحریم ها و همین طور گران شدن ارز برنامه های ما آنچنان كه باید و شاید محقق نشد چونكه بخش عمده ای از وسایل مورد نیاز خارجی است.
وی اضافه كرد: همین مساله سبب شد توسعه چشمگیری نداشته باشیم اما یكی، دو كار باقی مانده همچون رادار اردبیل به بهره داری رسید اما نیاز است در بحث توسعه ای توجه ویژه ای به این مجموعه شود.
رئیس سازمان هواشناسی در پاسخ به این پرسش كه برای حل این مشكل، سازمان نگاهی به بومی سازی تجهیزات و توجه به مجموعه های دانش بنیان داخلی دارد، اظهار داشت: دراین زمینه اقدامات بسیار خوبی به دستور مقام عالی وزارت انجام گرفته است.
وی افزود: بوسیله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با چند شركت دانش بنیان مذاكره داشتیم و تفاهمنامه هایی امضا كردیم كه برخی از آنها منجر به قرارداد شده است. این توافقات و قراردادها در حوزه پایش و پیش بینی هوا برای ساخت رادار و نرم افزار و سایر تجهیزات ایستگاهی است كه در سال های بعدی نتیجه خواهد داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اشاره كرد: در سال ۹۹ سازمان هواشناسی ۲ دستور اصلی را در برنامه دارد كه در اصل قانون مدیریت بحران سازمان را به آن مكلف كرده و در آن قانون هوای پاك اولویت است. باتوجه به داده اطلاعاتی كه سازمان محیط زیست اخیرا اعلام نموده، برنامه سازمان پیش بینی آلودگی هوا برای ۷ كلانشهر را در كنار سامانه مدیریت جامع سیلاب با اولویت استان های سیل خیز در برنامه خود در سال پیش رو دارد كه انجام می گیرد.
منبع: سیمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب