یك تولیدكننده:

بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی در سطح عرضه قاچاق است

بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی در سطح عرضه قاچاق است

به گزارش سیمان، یک تولیدکننده در صنعت محصولات بهداشتی با اعلان اینکه فقط در چند قلم محدود لوازم آرایشی که بیشتر جنبه تامین تنوع مدنظر را دارد، مانند عطریات یا مدادهای آرایشی امکان تولید داخل آن وجود ندارد و نیاز به واردات است، اظهار داشت: با توجه به این که بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی اجازه واردات ندارند، آنچه در سطح عرضه است یا تقلبی است یا قاچاق که باید جمع آوری شوند.


عبدالرضا مظفری در گفت و گو با ایسنا، درباره ی ممنوعیت واردات قسمتی از اقلام بهداشتی و آرایشی، اظهار داشت: می توان گفت فقط در چند قلم محدود لوازم آرایشی که بیشتر جنبه تامین تنوع مدنظر را دارد، مانند عطریات یا مدادهای آرایشی امکان تولید داخل آن وجود ندارد و نیاز به واردات است.
اما بگفته وی در سایر محصولات آرایشی و بهداشتی امکان تولید داخل وجود دارد.
دبیر سابق انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی همین طور اصرار کرد که با عنایت به این که بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی اجازه واردات ندارند، آنچه تحت عنوان برند خارجی در سطح عرضه است یا تقلبی است یا قاچاق که باید جمع آوری شوند.
به گزارش سیمان به نقل از ایسنا، از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ واردات تمام لوازم آرایشی و بهداشتی به غیر از عطریات، متوقف گردید و در پی آن دست اندرکاران واردات این محصولات نسبت به افزایش قاچاق لوازم آرایشی هشدار دادند، چونکه بگفته آنها تولید لوازم آرایشی در کشور پاسخگوی نیاز نیست و ممنوعیت واردات این محصولات موجب افزایش کالای تقلبی و قاچاق در بازار شده است. البته بتازگی برخی تولیدکنندگان این مساله را رد کرده و معتقدند به جز چند قلم محدود توان تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور وجود دارد.
البته در طول این مدت چندین بار قرار شد در این تصمیم تجدید نظر شود، اما به نظر می آید هنوز تصمیم جدیدی در ارتباط با کاهش محدودیت های واردات گرفته نشده است. آمارهایی که بتازگی از طرف گمرک انتشار یافته نیز نشان داده است در هشت ماهه امسال کمتر از ۶۰۰ تن محصولات آرایشی و بهداشتی مراقبت از پوست و مو وارد کشور شده که در نهایت بسیار کمتر از چیزی است که در بازار عرضه می شود و این در شرایطی است که واردات تعداد زیادی از این اقلام از قبیل کرم و صابون ممنوعست که بگفته مسئولان مربوطه، مبدأ ورود آنها مناطق آزاد یا قاچاق هستند یا این که بصورت فله وارد کشور شده و با برندهای مختلف خارجی بسته بندی و در بازار عرضه می شوند.
با وجود این که طبق آمار گمرک میزان واردات رسمی محصولات بهداشتی و آرایشی چندان چشم گیر نیست و واردات خیلی از این اقلام به صفر رسیده و طبق اعلام انجمن واردکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی، واردات بیش از ۸۰ درصد کالاهای این بخش ممنوع می باشد، در سطح عرضه اثری از کاهش محصولات خارجی نیست و این محصولات به میزان فراوانی در بازار عرضه می شوند که مبدأ ورود آنها زیر سوال است.




منبع:

1401/12/06
13:42:53
0.0 / پنج
652
تگهای خبر: بازار , تولید , صنایع , عرضه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
سیمان سیمان