صندوق نوآوری و شكوفایی با همكاری شهرداری تهران برگزار می كند
رویداد نمایش نیازهای فناورانه شهرداری تهران، فراخوان به صاحبان ایده در حوزه مدیریت پسماند شهری
سیمان: مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شكوفایی از برگزاری نخستین رویداد از سلسله رویدادهای ˮارائه نیازهای فناورانه و نوآورانه شهرداری تهرانˮ، با محوریت ˮمدیریت هوشمند پسماند شهریˮ در تاریخ 9 اردیبهشت ماه جاری اطلاع داد و اظهار داشت: در این رویداد شهرداری تهران 14 نیاز مهم خویش را در حوزه مدیریت پسماند شهری عرضه كرده و صاحبان ایده هم می توانند به عرضه راهكارهای خلاقانه خود در این عرصه بپردازند.
مرضیه شاوردی در گفت و گو با ایسنا به شرح همكاری صندوق نوآوری و شكوفایی با شهرداری تهران پرداخت و توضیح داد: صندوق نوآوری و شكوفایی و شهرداری تهران در سه حوزه "رویدادهای «بی تو بی» یا «business to business» برای حل مسائل شهری"، "اجرای پروژه های بزرگ (مگا پروژه ها) " و "تخصیص فضا به شتاب دهنده ها" همكاری دارند كه در مورد آخر شهرداری فضایی را به شتاب دهنده تخصیص می دهد و صندوق آنرا به لحاظ مالی تأمین می كند.
وی با اشاره به اینكه بحث مدیریت پسماند ذیل "رویدادهای بی تو بی" قرار می گیرد، تشریح كرد: در چارچوب این رویدادها شهرداری تهران، صندوق نوآوری و شكوفایی بعنوان تأمین كننده مالی و باز صاحبان و نمایش دهندگان ایده ها شامل استارتاپ ها، شركت های دانش بنیان و تیم های صاحب ایده حضور دارند. بدین ترتیب مسائل و نیازهای شهرداری تهران در چارچوب سلسله رویدادهای "ارائه نیازهای فناورانه و نوآورانه شهرداری تهران" از طرف مسئولان شهرداری عنوان شده و مخاطبان آنها باز كسانی هستند كه قبل تر در حوزه های مربوط به مسائل شهری كار كرده یا صاحبان ایده در حوزه فوق هستند.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شكوفایی اضافه كرد: پس از مطرح شدن ایده ها، برگزاری نشست های مشترك ادامه پیدا می كند. در ضمن این نشست ها یا پیرو همان سلسله رویدادها كه عنوان شد، فرم های پروپوزال باز به صاحبان ایده نمایش شده و ایده های برتر طی یك پروسه ارزیابی انتخاب می شوند. این ایده ها با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی و به منظور حل مسائل شهری تهران، اجرایی خواهند شد.
شاوردی با اشاره به اینكه نخستین رویداد از سلسله رویدادهای "ارائه نیازهای فناورانه و نوآورانه شهرداری تهران" در حوزه "مدیریت هوشمند پسماند شهری" خواهد بود، اظهار نمود: در این رویداد مسائلی همچون تفكیك زباله از مبدأ، پسماند عفونی یا پسماند خشك بعنوان مهم ترین مسأله مدیریت پسماند تهران مطرح شده و افراد به بیان ایده های خلاقانه خود برای حل این مسائل می پردازند. بطور كلی ۱۴ نیاز مهم در حوزه مدیریت پسماند شهرداری وجود دارد كه در این سلسله جلسات به ترتیب اولویت مطرح خواهند شد.
وی در همین زمینه تشریح كرد: ۱۴ نیاز مهم شهرداری تهران در زمینه مدیریت هوشمند پسماند شهری عبارتند از: ارتقای كیفیت خدمات رفت و روب و جمع آوری پسماند و افزایش میزان تفكیك و جمع آوری اصولی پسماند در مبدأ، نظارت هوشمند بر فرآیندهای كاری، نیروی انسانی و ادوات و تجهیزات، چگونگی شناسایی و نظارت بر عملكرد گودهای غیر مجاز، هوشمندسازی ناوگان جمع آوری و حمل پسماندهای ساختمانی و عمرانی، هوشمندسازی مدیریت پسماندهای ساختمانی و عمرانی، شناسایی واحدهای تولیدكننده پسماندهای ویژه شامل مراكز درمانی / بهداشتی، هوشمندسازی ناوگان جمع آوری و حمل پسماندهای بیمارستانی، هوشمندسازی مدیریت جمع آوری پسماندهای بیمارستانی، هوشمندسازی ناوگان مكانیزه (پسماندهای تر)، هوشمندسازی مدیریت ایستگاه های میانی تخلیه پسماند مخلوط، حذف شیرابه (مبتنی بر كاهش شیرابه در مبدأ و شیوه های مدیریت حمل شیرابه تا مركز پردازش و دفع آرادكوه)، چگونگی استحصال گاز متان (از مراكز دفن قدیمی)، بهینه سازی كمپوست تولیدی (برای حداكثر فروش و حداقل دفن)، ساماندهی تصفیه خانه شیرابه (مبتنی بر هوشمندسازی مدیریت تصفیه خانه).
به گزارش سیمان به نقل از ایسنا، نخستین رویداد از سلسله رویدادهای "ارائه نیازهای فناورانه و نوآورانه شهرداری تهران" در حوزه "مدیریت هوشمند پسماند شهری"، روز دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ از ساعت ۹ الی ۱۲ در تالار ایوان شمس شهرداری تهران به آدرس تهران، ابتدای بزرگراه كردستان انجام می شود. حضور شركت های دانش بنیان، فناور و خلاق، اعضای سازمان نظام صنفی كامپیوتری كشور، پژوهشگران، فناوران و استارت آپ های علاقه مند در این رویداد آزاد و بلاعوض است.
گفتنی است در این جلسه پیروز حناچی شهردار تهران، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری تهران، سیاوش ملكی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی، رضا عبدلی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران و رسول سرائیان دبیركل سازمان نظام صنفی كامپیوتری كشور حضور دارند.
علاقه مندان به ثبت نام در این رویداد می توانند به آدرس اینترنتی https: //evnd.co/H4xl9 بازگشت كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب