ضرغام اعلام كرد

رشد ۲۷ درصدی پروژه های مصوب صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران، نمایش ۲۲ درصد طرح ها ازسوی زنان

رشد ۲۷ درصدی پروژه های مصوب صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران، نمایش ۲۲ درصد طرح ها ازسوی زنان

سیمان: رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران از رشد ۲۷ درصدی پروژه های تحقیقاتی و فناورانه مصوب برای دریافت حمایت ها امسال آگاهی داد و اظهار داشت: هم اكنون ۲۲ درصد پروژه ها از طرف زنان نمایش می شود؛ از این رو به منظور جایگاه پژوهشی زنان كارگروهی در این زمینه در صندوق به راه افتاده است.


به گزارش سیمان به نقل از ایسنا دكتر نصرت الله ضرغام در نشست خبری امروز اضافه كرد: صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران با وجود آنكه ۲۷ هزارم بودجه كشور را در اختیار دارد، ولی چتر حمایتی آن در سراسر كشور گسترده شده است.
وی با اشاره به راه اندازی بانك پژوهشگران در این صندوق، اظهار نمود: در این بانك ۳۵ هزار و ۱۱۲ پژوهشگر و اساتید دانشگاهی عضو هستند كه در حوزه هایی چون داوری طرح ها و نظارت بر اجرای پروژه های تحقیقاتی با ما همكاری دارند.
ضرغام پشتیبانی از محققان در قشرهای مختلف را از مأموریت های این صندوق نام برد و افزود: به منظور حمایت بهتر از فعالان عرصه پژوهش و فناوری مبادرت به راه اندازی كارگروه های مختلفی كردیم كه از آن جمله می توان به كارگروه "كودك و آینده" به منظور شناسایی استعدادهای برتر در كودكان اشاره نمود.
رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران كارگروه های "فیزیك و ریاضی" و "ریسك و تاب آوری" را از دیگر كارگروه های به وجود آمده در این صندوق دانست و تصریح كرد: ریسك و تاب آوری به تنهایی منحصر به زلزله و سوانح طبیعی نیست، بلكه بنگاه های اقتصادی باز با این مقوله سروكار دارند؛ چراكه اگر بنگاه های اقتصادی ریسك نكنند، نمی توانند قدرت رقابت پذیری خودرا ارتقا دهند.
وی كارگروه "ارتقای جایگاه زنان در پژوهش" را از دیگر كارگروه های به وجود آمده نام برد و اشاره كرد: هم اكنون زنان ۱۱ درصد جامعه پژوهشگران و اساتید دانشگاهی را می سازند و تعداد پروژه های نمایش شده از طرف آنها ۲۲ درصد است؛ از این رو این كارگروه در جهت ظرفیت سازی در زمان از زمان كودكی است.
ضرورت توجه به زمینه های تحقیقاتی
رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران با اشاره به اینكه پارسال ۶ هزار طرح برای دریافت حمایت ها به این صندوق ارسال شد، اظهار داشت: یك سوم این میزان مورد حمایت قرار گرفتند، از این رو توجه به زمینه تحقیقاتی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.
ضرغام تعداد پروژه های دریافتی در ۹ ماه اول سال جاری را ۳ هزار و ۵۵۰ طرح عنوان نمود و تصریح كرد: این تعداد در ۹ ماه اول سال ۹۶ تعداد ۳ هزار و ۱۹ طرح بوده كه از این نظر امسال شاهد رشد ۱۸ درصدی هستیم.
عملكرد كلی صندوق برای پشتیبانی از تحقیقات
وی تعداد ثبت اختراعات بین المللی تابحال را ۱۰۷ مورد دانست كه ۲۶۷ اختراع باز برای ثبت بین الملل، فایل شده است.
ضرغام عملكرد این صندوق را امسال نسبت به سال قبل به این شرح ذكر كرد:
زمینه حمایتی ۹ ماه سال ۹۶ ۹ ماه سال ۹۷ درصد رشد تعداد پروژه های تحقیقاتی مصوب ۹۲۵ ۱۱۷۹ ۲۷ درصد تعداد پروژه های خاتمه یافته یافته ۳۸۶ ۴۶۴ ۲۰ درصد مقالات تعهد شده ISI ۱۲۲۷ ۱۵۷۲ ۲۸ درصد مقالات چاپ شده ISI ۷۰۸ ۹۸۶ ۳۹ درصد مقالات تعهد شده علمی پژوهشی ۱۷۳ ۲۵۱ ۴۵ درصد مقالات چاپ شده علمی پژوهشی ۳۹ ۱۲۳ ۲۱۵ درصد ثبت اختراعات تعهد شده (تعهد طرح پژوهشی) ۲۳ ۳۹ ۷۰ درصد ثبت اختراعات انجام شده (تعهد طرح پژوهشی) ۴ ۱۳ ۲۲۵ درصد ساخت نمونه محصول تعهد شده ۶۰ ۱۱۶ ۹۳ درصد نمونه محصول ساخته شده ۲۳ ۵۱ ۱۲۲ درصد تعداد عناوین تألیف كتاب ۱۶ ۳۷ ۱۳۱ درصد تعداد عناوین تألیف كتاب تألیف شده ۴ ۱۶ ۳۰۰ درصد دانش فنی تعهد شده ۴۱ ۶۰ ۴۶ دانش فنی تولید شده ۱۷ ۲۸ ۶۵ درصد


1397/12/04
14:27:32
5.0 / پنج
4535
تگهای خبر: بنگاه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
سیمان سیمان